avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj partial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj partial

Buna ziua! Am divortat de sotul meu in urma cu un an, la momentul parasirii de catre mine impreuna cu fiica noastra a locuintei nu am luat nimic din bunurile comune. Acum am reusit sa ne intelegem sa impatim la notar doar bunurile imobile.Pentru ca ulterior sa mai putem imparti si bunurile mobile trebuie specificat in acest act notarial ca nu este partaj total sau nu. Nu vreau sa am o surpriza. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:36, 17 Iunie 2014
Nu trebuie sa specificati nimic, decat ca nu mai sunt pretentii asupra bunului impartit.
Restul, le puteti imparti oricand, de preferat mai repede ca ele se degradeaza in timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj amiabil bunuri mobile si imobile ElenaAlly ElenaAlly Buna ziua, Doresc sa fiu lamurita cu privire la actiunea de partaj a bunurilor comune dobandite in timpul casatoriei in cazul unui divort amiabil. Actul ... (vezi toată discuția)
Acte doveditoare partaj fara pretentii dupa divort foxygen foxygen Buna ziua, Azi, impreuna cu sotia, am inaintat la judecatoria de sector, actele necesare pentru un divort de comun acord. Intr-o luna suntem chemati la ... (vezi toată discuția)
Intelegere inainte de divort crisstina_2006 crisstina_2006 Am ajuns impreuna cu sotul meu la o intelegere privind impartirea bunurilor pe care le-am adunat in timpul casatoriei, insa el doreste sa-i intorc partea de ... (vezi toată discuția)