avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Primul termen proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Primul termen proces

Buna ziua,

Va rog sa mi spuneti daca la primul termen al unui proces se poate cere amanarea pt ca paratul sa si gaseasca un avocat? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:57, 17 Iunie 2014
Buna ziua,
Da, are acest drept!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intrebare legata despre un proces de divort. ... Petre_S Petre_S Buna ziua, Am o intrebare legata despre un proces de divort. Daca paratul nu gaseste sau nu vrea sa gaseasca un avocat, cat timp poate amana solutionarea ... (vezi toată discuția)
Pot refuza cererea de amanare la prima infatisare? avocatul este in spital, ca insotitor ... keylin keylin Cere amanare prima infatisare. Avocatul este in spital, ca insotitor al unei rude. Putem refuza cererea de amanare? Suntem reclamanti intr-un dosar, partaj ... (vezi toată discuția)
Cum decurge practic procesul ? Ecaterinaa Ecaterinaa Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu niste informatii de ordin practic. E vorba de un proces incredintare minor. Primul termen s-a amanat pentru a se ... (vezi toată discuția)