Mi s-a furat bicicleta in 9.06 . Nu eram eu cu ea in momentul furtului. Persoana respectiva a dat declaratie la politie. Ieri au gasit bicicleta, dar piesele sunt schimbate. Eu aveam piese shimano si mi-a pus chinezarii . A schimbat ghidon, schimbatoare, pedale, jit, roti - a lasat chiar numai cadrul original. Politia a zis ca nu mai e nevoie sa faca si plangere ca oricum cine a furat-o e minor si nu au ce sa-i faca si mi-au dat bicicleta asa pur si simplu .
Asta nu mai pot spune ca e bicicleta mea, nu mai are aceeasi valoare si nu am de gand sa o las asa. Cum sa procedez sa recuperez piesele sau sa-l fac sa plateasca ? Cine trebuie sa faca plangerea , cel de la care s-a furat bicicleta sau proprietarul bicicletei ?
Din cat stiu, pot sa-i fac dosar penal baiatului, chiar daca e minor , gresesc ?
nu pot recupera piesele. E un baietas cu o gasca de smecheri care-si ameninta si parintii ca-i omoara. Cum sa procedez ? Scopul plangerii la politie era ca sa imi recupereze ei piesele. Nelamurirea mea era : Cine trebuie sa faca plangere : proprietarul bicicletei sau cel de la care a fost furata ?
Atacat de caini
dorinlupea
Am fost atacat de 4 caini ciobanesti in timp ce pedalam pe bicicleta pe digul raului Siret. Stana este la 30m de locul unde am fost atacat. Am vazut 2 ciobani ... (vezi toată discuția)
Bicicleta furata
mutulica13
Acum 10 zile am cumparat o bicicleta de la o persoana de pe internet apoi surpriza dupa cateva zile ma intalnesc cu proprietarul bicicletei
Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)