avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pot denunta unilateral un contract de inchiriere?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pot denunta unilateral un contract de inchiriere?

Buna ziua.Pot denunta unilateral un contract de inchiriere incheiat pe perioada limitata, in conditiile in care nu sunt prevazute,in contract, modalitatile de incetare a efectelor contractului? Precizez ca eu sunt chiriasul iar modelul de contract este de la Administratia Financiara. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42058 , utilizator 15:50, 9 Mai 2009
Locatarul are dreptul la rezilierea contractului de inchiriere inaintea termenului stabilit, cu conditia unui preaviz de minimum 60 zile, el putand fi obligat la plata chiriei pana la expirarea termenului de preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere claudiaanto claudiaanto Am incheiat un contract de inchiriere a unui spatiu cu o societate. Eu doresc rezilierea contractului, inainte de termen. Proprietarul refuza sa imi accepte ... (vezi toată discuția)
Razgandire chirias in perioada de preaviz skynetmhmh skynetmhmh Bina ziua Ma lovesc de urmatoarea situatie Am un contract de inchiriere si chiriasul m-a notificat conform contractului cu 30 zile inainte (perioada de ... (vezi toată discuția)
Clauza in contractul de inchiriere spatiu ContSters75393 ContSters75393 Doresc sa inchei un contract de inchiriere spatiu comercial pe o durata de 3 ani dar am o nelamurire in cazul in care firma nu m-ai da randament pot rezilia ... (vezi toată discuția)