Buna insist pe aceasta tema m-am ducumentat putin contractul de management publicat ieri in monitoru oficial se poate semna de catre mine .... agent de asigurare la o firma de brokeraj si totodata sa am si carte de munca ?
Contractul de management publicat ieri nu vi se aplica dvs, este valabil pentru directorii institutiilor publice.
In ceea ce priveste problema dvs: actul aditional se incheie cu acordul ambelor parti ( cu alte cuvinte nu puteti fi fortat de angajator sa il semnati). insa o data ce l-ati semnat, este posibil sa semnati un astfel de contract de management, contract care va naste si un alt tip de relatie cu angajatorul, diferit de cel al relatiei de munca.
si este corect ca la semnarea acestui contract sa imi modifice pe cartea de munca in loc de 8 ore pe zi sa puna 2 ore si 180 lei salariu in dorinta de a nu mai plati impozitul catre stat si salariul care mi-l da mie in mana sa fie mai mare ? il poate obliga cineva sa imi dea mai mult decat este specificat in cartea de munca si ce va fi specificat in actul de management ? de unde pot citi mai multe despre tipurile de contracte de management pentru a vedea ce avantaje sunt si dezavantaje
Sa nu le amestecam. Ca sa fie mai clar. Nu are legatura contractul individual de munca cu contractul de management. Sunt doua tipuri de contracte diferite.
1. In ceea ce priveste contractul de munca: modificarea salariului, a timpului de munca se face DOAR prin act aditional, semnat de ambele parti.
2. Nu stiu sa va spun care vor fi clauzele contractului de management, insa presupun ca vor fi stabiliti niste indicatori de performanta ( daca colegii dvs au semnat de ce nu cereti un contract de la acestia sa vedeti ce clauze cuprinde), iar relatiile in temeiul acestui contract vor fi diferite fata de contractul de munca, in sensul ca, in temeiul acestui articol probabil neindeplinirea indicatorilor sau ale altor clauze, vi se va rezilia acest contract sau nu veti primi sumele respective. In acest caz nu este o relatie angajat-angajator( nu se aplica dispozitiile codului muncii, ci ale codului civil).
Seful dvs a recurs probabil la acest artificiu pentru a plati mai putin la stat, intrucat prin contractul de management plateste doar 16% impozit si eventual asigurarea la sanatate. Si ca urmare, poate sa va dea mai multi bani, reducandu-se darile.