Buna ziua,
Este vorba de un proces de mediere contra administratoruluui de bloc.
Daca sunt chemate partile la mediere, contractul se semneaza inmediat dupa sedinta de informare, nu exista timp de gindire?
M ar interesa care sint onorariile pe sedinta, intr o mediere constra administratorului de bloc.Litigiul este pentru 800 euro.
Nu mi trebuie onorariul exact, un interval de aproximare este OK :)
Multumesc
....scuzati ma ca revin,
pentru a-mi face o ideie de ansamblu,...cam cit ma costa un proces?
Am inteles ca taxa de timbru ajunge la 200 Ron.
Este neaparat nevoie de un avocat?
Am inteles ca spre exemplu pentru procesul de divortz, avocatul nu este obligatoriu...
Necesar, dar nu obligatoriu :)
Multumesc
Nu va putem comunica cat ar putea fi onorariul unui avocat, ales sa va reprezinte in procesul de divort, intrucat fiind o profesie liberala, onorariul difera de la profesionist la profesionist.
Puteti contacta mai multi avocati din tabloul acestora si in functie de nevoile si interesele dvs., alege pe cel considerat ca intruneste calitatile dorite. Taxa de timbru este un cost asumat din plecare, din moment ce fara ea, judecatorul nu este investit sa judece un caz.
Referitor la ultima fraza din postarea dvs. intradevar ar fi necesar si util sa obtineti inca din faza de fond ce doriti, cu ajutorului avocatului, decat sa angajati un avocat in recurs (este obligatoriu in aceasta faza procesuala) cand ar putea fi tarziu de "reparat" ceva, daca sunteti nemultumita de ce ati obtinut in celelalte faze procesuale.