avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Blocare abuziva de activitate
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Blocare abuziva de activitate

Un srl ce desfasura o activitate de prestari servicii in baza unui contract, respectiv saparea unor santuri pt ingroparea de cabluri electrice subterane, i-a fost oprita activitatea de catre un localnic care nu este de acord cu aceasta actiune.
Srl-ul are toate autorizatiile si avizarile necesare, actiunea se desfasoara pe zona de siguranta (trotuar) a unui drum public. Pt a nu se mai putea desfasura activitatea cel in cauza, ce are proprietatea in vecinatatea drumului in cauza si-a parcat autoturismul pe locul unde urma sa se faca sapaturi.
Ce trebuie sa faca pt a putea reincepe lucrarile.
Multumim!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 12:36, 18 Iunie 2014
Cf avizelor, chemati o firma de ridicari masini sa o ridice si sa plateasca respectivul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cablu electric si stalp pe proprietatea personala libra_oradea libra_oradea Detin un teren la tara. Una din laturile terenului a fost pana recent delimitata de strada printr-un gard viu, deci limita de proprietate nu era foarte ... (vezi toată discuția)
Exista o hcl care sa reglementeze ridicarea autoturismelor in orasul sibiu? mercenarul mercenarul poate sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu parcatul pe trotuar in sibiu? am fost martor la un eveniment in care s-a ridicat o masina de pe ... (vezi toată discuția)
Refuz aviz sapaturi pentru ac pentru retea electrica bogdan_u bogdan_u Buna ziua Va prezint urmatoarea situatie: Sunt posesorul unei case intr-un cartier din Brasov. Casa a fost construita respectant toate \\"formalitatie\\" ... (vezi toată discuția)