avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Plata taxe scolarizare facultate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Plata taxe scolarizare facultate

Daca un student termina frecventeaza ultimul an de licenta la taxa , daca se inscrie la a doua facultate poate sa fie admis la buget in anul intai?Si daca are pensie de urmas , aceasta ii merge in continuare si la a doua facultate , pana la implinirea varstei de 26 de ani?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:27, 24 Iunie 2014
Daca a frecventat fie si un an la buget, nu mai poate fi inmatriculat la buget la a doua facultate. Pensia de urmas o primeste pana la 26 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie intretinere moni47 moni47 Buna ziua! Fiica mea are 23 de ani si este studenta in ultimul an de master la facultate. Ea primeste contributie de intretinere de la tatal ei. Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere student- finalizare studii ContSters359971 ContSters359971 Buna ziua. As avea o intrebare legata de pensia alimentara: daca termin anul acesta facultatea pana cand mai exact trebuie sa primesc pensie? pana in ziua cand ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas la masterat nicolaegabrielm nicolaegabrielm Buna ziua! Am o problema referitoare la conditiile de acordare(primire in continuare) a pensiei de urmas.Sa zicem ca persoana X beneficieaza de pensie de ... (vezi toată discuția)