avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nerespectarea conditiilor de munca.. Este normal sa se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nerespectarea conditiilor de munca.. Este normal sa se intample asta?

Lucrez de aproape 2 luni la o un magazin de alimente BILLA din Pitesti..Dupa data de 4.06. pana pe data de 13.06.2014 mi-am bagat concediu medical de 10 zile (mentionez ca lucrez pe postu de lucrator comercial). Dupa calculele lor azi ar fi trebuit sa ma duc la munca (ei mi-au calculat asa: 4,5,6 zi de concediu medical, 7,8,9 liber dat de ei, 10,11, 12,13 zi de concediu medical, 14,15 liber dat de ei,16,17,18 zi de concediu medical...este normal sa ti calculeze asa? Iar eu m-am dus la munca dupa data de 14.06 pentru ca asa am calculat si asa mi sa spus de medic ca dupaia nu mai e valabil...Mentionez ca in seara de 13 am sunat la magazin si mi sa spus ca sunt schimbu 1 (desi dupa ei eu eram libera).Deci doresc sa fiu lamurita in privinta asta (eu una stiu ca sa facut o nedreptate).. Pe luna asta iunie trebuie sa fie 9 zile libere si 1 zi de Rusalii data de stat, in total 10 libere. Eu daca am avut concediu medical 10 zile si 10 zile pe luna ar trebui sa am 20 de libere. Dupa calculele lor am decat 7 libere pentru ca ei mi-au calculat gresit, mi-au bagat 7,8,9 liberele date de ei si cica s-au dus.. In foaia de concediu medical scrie clar ca dupa data de 4.06.pana pe 13.06 am concediu medical ..Stiu ca este o nedreptate si zilele alea 3 libere nu mi le va mai da inapoi....Doresc sa stiu daca am dreptate. ..Ce crede-ti am trebui sa fac o reclamatie si la ITM in acest sens?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:28, 19 Iunie 2014
Daca ati fost in concediu medical , nu veti avea de recuperat si libere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza termenul de 10 zile de depunere la instanta a unui raspuns? cristiannegru cristiannegru - la data de 03.06.2014 am primit de la instanta o Comunicare a unei Intampinari in care mi se spune ca trebuie sa formulez un Raspuns in Termen de 10 ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical iulian1989 iulian1989 Am primit 2 concedii medicale luna acesta pentru un angajat care a avut concediul medical si luna trecuta primul concediu medical cod indemnizatie 01 de pe ... (vezi toată discuția)
Cum calculez sumele aferente concediului medical in urmatoarea situatie (reala) gigi0504 gigi0504 1. data acordarii 28.06.12 - de la 01.07.2012 la 14.07.2012 cod 01 in continuare 2. data acordarii 13.07.12 - de la 13.07.2012 la 17.07.2012 cod 06 ... (vezi toată discuția)