Buna seara,
Uitandu-ma pe hi5 am descoperit un domn care vindea pantofi si alte articole vestimentare sub pretextul de comanda din alta tara (USA).
Am intrat in discutie cu el dorind sa achizitionez o pereche de pantofi. Pantofii costau aprox 400 ron iar domnul mi-a zis ca pentru a face comanda va trebui sa ii dau un avans de 50% adica 200 ron in contul lui bancar.
Am primit iban-ul, numele complet al dansului si am fost sa depun banii de la o sucursala unde avea el contul. Am depus banii, am primit chitanta cum ca i-am depus banii in cont.
Am ajuns acasa i-am comunicat ca i-am depus banii, i-am dat adresa mea completa urmand sa-mi trimita prin Cargus cand ajung la dansul cu plata ramburs 200 ron plus taxele de transport.
Stau si astept de aprox o luna si inca nimic. Cred ca imi pot lua gandul ...
Acum ce pot face eu sa imi recuperez avansul de 50% adica 200 ron.
Stiu cum il cheama, si contul iban.
Daca ii aflu adresa completa, nr de tel ii pot face ceva ?
Eu mai detin chitanta depunerii 200 ron in contul lui bancar, conversatii cu privire la comanda salvata pe Yahoo Messenger si am vb si la telefon dar asta nu stiu daca are relevanta.
Va multumesc si astept un raspuns din partea dvs !
Va sfatuiesc , totusi ,sa depuneti plangerea penala avand ca obiect savarsirea infractiunii de inselaciune.Martori exista ?Planse foto ?Inscrisuri ?Sms-uri ?Inregistrari telefonice ?
V-ar sustine afirmatiile.Va sfatuiesc sa nu ramaneti in pasivitate , si sa depuneti plangerea , care odata depusa nu mai poate fi retrasa (deci vor fi efectuate acte de cercetare ) la POl , respectiv Parchet .Succes.;)