avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa auto de mediu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa auto de mediu

Am cumparat un aututurism pentru care sa platit taxa de poluare.Nu eu am platit taxa ,vanzatorul a platit-o. Fiind noul proprietar pot cere restituirea taxei pe cale judecatoteasca?
Cel mai recent răspuns: cry-cris , utilizator 16:33, 19 Iunie 2014
Nu stie nimeni?
buna ziua
taxa de poluare se poate recupera doar de primul proprietar al masini care a cumparat-o
odata ce ati cumparat masina, primul proprietar ar fi trebuit sa va dea la mina o hirtie de la ANAF care demonstreaza plata taxei de poluare
din cunostintele mele taxa o recupereaza doar cel ce a platit taxa
Cunostintele dvs. se refera la un articol de lege sau asa credeti-banuiti?De la vanzator am primit o adeverinta emisa de ANAF ca nu a fost ceruta-recuperata taxa de mediu cu referire la autoturism,marca,serie, etc.fara sa specifice un nume de platitor
taxa o recupereaza doar primul proprietar,
dumneavoastra cu taxa asta puteti doar sa demonstrati (dovedi) ca a fost platita taxa de poluare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto platita si recuperata de fostul proprietar mariusmarian2000 mariusmarian2000 Ce fac daca fostul proprietar a recuperat taxa dupa ce a vandut masina? Caz in cauza: Am cumparat masina in ianuarie 2013. La inmatriculare, am fost la fisc ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism cu taxa recuperata doichitahorescu doichitahorescu Am cumparat un autoturism strain inregistrat Romania cu taxa platita. Pretul a fost negociat in acest sens. Dupa cumparare, fostul proprietar si-a recuperat ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez taxa de poluare in urma unui accident cu dauna totala? StoicaGeorge StoicaGeorge Buna ziua. Rog pe cineva care a fost sau este in situatie ca si mine ca sa ma ajute cu un sfat cat mai rapid. Sunt proprietarul unui autoturism care in urma ... (vezi toată discuția)