avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reprezentant legal
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reprezentant legal

Buna ziua,

Am urmatoarea speta:

Un contract de prestari servicii semnat de directorul general cu un client care nu si-a achitat in totalitate debitul.

S-a intentat actiune pentru recuperarea debitului.

Va fi vreo problema ca contractul este semnat de catre directorul general(nu apare cu drept de semnatura la onrc) si nu de catre adminitrator? exista doar imputernicire de la administrator.

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:30, 19 Iunie 2014
In mod normal NU!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate avea calitatea de reprezentant legal al unei firme? adonis00 adonis00 Buna ziua, Care angajati ai unei unei societati comerciale pot avea calitatea de \\"reprezentant legal\\", la incheierea unui contract de ... (vezi toată discuția)
Dovada calitatii de reprezentant a semnatarului -Christian- -Christian- Buna ziua, in urma depunerii unei cereri de chemare in judecata, am primit o cittatie prin care mi s-a pus in vedere sa fac dovada calitatii de reprezentant a ... (vezi toată discuția)
Imputernicitul administratorului e reprezentant conventional sau legal? aidu aidu societatea are un administrator. acest administrator, cetatean strain, imputerniceste un cetatean roman, cu procura generala, pt administrarea firmei. 1. ... (vezi toată discuția)