avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA

buna ziua, eu sunt coafor de meserie si asi vrea sa stiu cum pot face sa lucrez legal, am acasa intr-un coltisor amenajat tot ce imi trebuie, ce trebuie sa fac pentru a fi in regula?
daca imi deschid PFA trebuie dupa sa astept sa vina fiecare control in parte la mine acasa? ( itm, dsv, dsp, si ce o mai fi)
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:30, 20 Iunie 2014
Daca va autorizati ca pfa si desfasurati activitatea tot acolo, atunci da, poate veni in control la acel sediu. Pentru aceasta activitate spatiul de lucru trebuie sa fie separat de cel de locuit si dotat cu ce trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atorizatie infintare salon infrumusetare! adrian_bra adrian_bra Buna ziua, am si eu o problema care necesita o rezolvare... Este adevarat ca daca am firma infiintata, cu codurile CAEN respective....ceea ce mai conteaza ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pfa activitate coafor Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Ma puteti ajuta, azi voi depune la Reg. Comertului actele penrtu infiinatarea PFA-ului, intrebarea mea este pentru activitatea de coafor de ce ... (vezi toată discuția)
Dschidere salon coafura - manichiura boby_zb boby_zb Buna seara. sunt nou in domeniu, tocmai am terminat niste cursuri de calificare profesionala (coafor) si asi dori pentru inceput sa imi deschid un mic salon ... (vezi toată discuția)