avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Neonorare servicii cazare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Neonorare servicii cazare

am achitat suma de 220 euro cu chitanta in la banca in contul unei sc cu activitate de turism si in preziua plecarii 11.06.2014 am fost sunat de adm. firmei care imi comunica faptul ca vaucerul pe care mi l-a trimis nu mai e valabil, intrucat a intrat in insolventa incepand cu data de 10 iunie..dosar..nr..etc..fapt pt. care am achitat urgent la 11.06.2014 seara alta cazare la alta firma 335 Euro sa nu peird biletele de avion..mi-a promis ca imi restituie banii inclusive diferenta platita de mine in plus de 115 euro, in acest sens cerandu-mi copii factura si chitanta.Am o nedumerire..sant convins, ca in momentul cand mi-a emis facture si am achitat c/v cazare Malta 5 nopti in data de 10 mai 2014, el stia ca are deschisa procedura de insolventa si un dosar pe rolul tribunalului Ilfov ..si in aceasta situatie oare nu este pasibil si de alte invinuiri??va rog respectuos sa ma lamuriti daca am fost eu explicit...ce am de facut?/ sa ma las pagubas, sa fac plangere la OPC, politie, finate..sau sa ma duc cu "japca"si sa ma despagubesc singur??vad ca de aseara nu mai raspunde la telefon...oricum e o suma la care nu pot renunta cu usurinta..am achitat lui 220 euro pt care am facture si chitanta de depunere si am mai achitat alta cazare de 335 euro..va multumesc pentru atentie si pentru eventualul sfat..o seara buna
Cel mai recent răspuns: viorel_georgescu53 , utilizator 18:13, 12 Iulie 2014
Plangerea se face la oganul in a carui raza teritoriala are sediul firma. O puteti depune prin posta cu confirmare de primire.
revin la problema cu "tea" cazare Malta ;pe data de 9 iulie s-a judecat la jud. Ilfov dosarul 1961/93/2014 prvind procedura de insolventa si rezolutia este mai jos:
09.07.2014
Complet: F18-CC
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge cererea de deschidere a procedurii ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Ilfov. Pronunţată în şedinţă publică azi, 9.07.2014.
Document: Hotarâre 2434/2014 09.07.2014
sa inteleg ca s-a respins cererea de intrare in faliment??si o sa depuna recurs partea interesata si daca se respinge iarasi?? ce se poate intampla?? care ar fi urmarile?? multumesc pentru atentie si timpul acordat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tabel preliminar Sophya Sophya Buna. Am si eu o problema. O sc care imi datoreaza o suma de bani a intrat in insolventa. AM primit notificarea de la lichidator iar termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)
Reprezentant srl in insolventa utilizator1c utilizator1c Buna ziua , Am cateva nelamuriri daca ma puteti ajuta . In septembrie 2014 SRL-ul X , a depus plangere pentru intrare prin efractie si furt calificat ( ... (vezi toată discuția)
Firma in faliment - plata salarii mariana_pakai mariana_pakai Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: firma la care am lucrat a intrat la 14 noiembrie 2018 in faliment (nu in insolventa sau reorganizare) si am fost ... (vezi toată discuția)