avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Angajare administrator asociatie de proprietari ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Angajare administrator asociatie de proprietari ?

Administratorul unei asociatii de proprietari desfasoara activitatea de baza la un alt angajator, unde are incheiat un CIM pe dutata nedeterminata si de unde sunt platite toate obligatiile care revin atat angajatului cat si angajatorului.
Va rog sa-mi spuneti ce tip de contract trebuie sa incheie o persoana mai sus mentionata, pentru a desfasura activitatea de administrator, fara a fi obligata sa plateasca suplimentar .
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 22:18, 19 Iunie 2014
Un cetatean poate sa munceasca in cate joburi doreste, important este sa le poata duce pe toate.

Pentru fiecare job i se face CIM cu calculul tuturor veniturilor, cu o singura specificatie si anume ca numai la primul job se face deducere personala (care conteaza la calculul impozitului).

Asadar unui administrator i se face CIM, se platesc toate contributiile pentru angajat si angajator, cat si impozitul aferent.

Nu se pune problema unor plati suplimentare, ci plata impozitului si contributiilor pentru cuantumul veniturilor mai mici sau mai mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare administrator la as. de proprietari dirinel dirinel Buna seara. Rugam a ne ajuta in urmatoarea problema:unul din membrii asociatiei noastre, salariat cu norma intreaga(CIM) la o intreprindere de stat, doreste sa ... (vezi toată discuția)
Salarizare presedinte si sef.comisie cenzori RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Suntem o Asociatie de Propietari si vrem sa facem contract de mandat Presedintelui care este Administrator la o firma personala, ce contributii trebuie sa i se ... (vezi toată discuția)
Angajare al doilea job marianalin marianalin Bună ziua, doresc să mi iau si al doilea job : 1) - ce trebuie să fac ca totul să fie în concordanță cu legea din Romania? 2)- dacă trebuie să ... (vezi toată discuția)