avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT MUNCA

angajatorul a modificat contractele de munca ale angajatilor. i-a trecut o perioada in concedii fara plata , in lipsa unor cereri formulate de angajati. modificarile au fost facute pe ascuns. acum , la incetarea contractului de munca , ne-am trezit ca avem vechime mai putina decat trebuia. ce trebuie facut? raspunde angajatorul penal? se poate face o mediere in aceste conditii ? adica sa ne intelegem cu el , si daca ne plateste suma de care ne-a pagubit , sa nu mai mergem in instanta?
astept raspuns , multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 20 Iunie 2014
Numai printr-o actiune in instanta puteti anula efectele acelei fapte savarsite de catre angajator. De asemenea, pentru infractiunea de fals se poate face si plangere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime angajat FLAVIA VLAD FLAVIA VLAD sunt angajata unei firme din iulie 2007. acum , la lichidare , constat ca nu am vechimea care ar fi trebuit sa o am. nici eu si nici colegii mei. ne lipsesc ... (vezi toată discuția)
Semnatura in fals mihaiW mihaiW Buna seara, am fost recrutat de o firma din Iasi pentru angajarea pe un post de programator pe o perioada de proba 30 zile si salar 8 mil. net. Desi am ... (vezi toată discuția)
Nulitatea contractului duce la... adna39 adna39 Buna seara tuturor!In cazul obtinerii nulitatii unui contract,ce beneficii pot avea?Stiu ca pierd vechimea respectiva,dar as dori sa stiu cu ce ma avantajeaza ... (vezi toată discuția)