avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stabilire pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stabilire pensie alimentara

buna ziua.

as dori sa stiu cum se stabileste nivelul pensiei alimentare in cazul in care am o societate care nu inregistreaza profit (este pe pierdere in ultimul an), iar eu nu figurez nici ca angajat al acesteia (nu am venituri, toate cheltuielile sunt acoperite din banii economisiti in trecut).

multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:45, 20 Iunie 2014
Raportat la salariul minim pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare pensie alimentara copii ContSters76214 ContSters76214 Buna ziua, Am divortat in urma cu 7 luni si instanta a stabilit o pensie de intretinere pentru cei doi copii minorii (16 ani, respectiv 10 ani) de 160 ron la ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara petrea.manuela petrea.manuela Sunt mama unei fetite de 7 luni care se vede nevoita sa o creasca singura.Tatal ei, care nu a fost sotul meu-deci e un copil nascut in afara casatoriei, desi ... (vezi toată discuția)
Urgent _salariul net luat in calcul pentru pensie alimentara tonica tonica Deoarece intentionez sa dau in judecata pe tatal copilului meu pentru pensie alimentara asi vrea sa stiu ce venituri intra in calcului salariului net. Sa fiu ... (vezi toată discuția)