avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... infractiuni privind piata de capital
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

infractiuni privind piata de capital

Cine imi poate da exemple de infractiuni privitoare la piata de capital?
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 14:13, 10 Mai 2009
Vezi legea 294/2004 :
Art.279.- (1) Săvârşirea cu intenţie a faptelor prevăzute la art.237 alin.(3), art.245-248 constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă, în limitele prevăzute la art.276 lit.c), şi cu pedeapsa accesorie a interdicţiei prevăzute la art.273 alin.(1) lit.c) pct.3.

(2) Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă, în limitele prevăzute la art.276 lit.c), accesarea cu intenţie de către persoane neautorizate a sistemelor electronice de tranzacţionare, de depozitare sau de compensare-decontare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie firma de tranzactionare pe piata forex addi68 addi68 Acum 16 zile am primit un asa zis newsletter de la o firma care s-a dovedit ulterior a fi cu sediul in Cipru dar cu repreazentanta in Romania, adresa ... (vezi toată discuția)
Furtul de identitate pe facebook! ileama ileama Exista vreun mod in care poti actiona in instanta in cazul furtului de identitate pe facebook? Acum 2-3 luni cineva mi-a spart toate conturile si s-a folosit ... (vezi toată discuția)
Intrebare Expert Judiciar in Criminalistica si Informatica Expert Judiciar in Criminalistica si Informatica Buna ziua! O persoana mi-a spart/aflat parola ( nu stiu cum ) si mi-a accesat contul de facebook si de email, de asemenea a mai dat parola mea la cineva pe o ... (vezi toată discuția)