avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... declaratie audio video politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

declaratie audio video politie

Buna ziua, ma puteti lamuri în ce constă declaratia audio video data la politie, daca este necesara, daca se poate refuza, daca poate participa si un avocat? Este vorba de un suspect pt înșelăciune ce a recunoscut fapta prin declaratie scrisa, a achitat paguba si a fost chemat pt a da si acea declaratie înregistrată audio si video. Multumesc!
Asta este procedura conform NCPP nu este nimic iesit din comun.Aveti dreptul sa va angajati avocat care sa va asiste, aveti si dreptul de a nu da nicio declaraţie pe parcursul procesului penal daca asa considerati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie de a da o declaratie danaa1 danaa1 O persoana chemata la politie, este obligata sa dea declaratie fara sa vrea? Parca legea spune ca o persoana citata are dreptul de a nu face nicio ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt si gestiune frauduloasa paunrodicagabriela paunrodicagabriela Sunt acuzata de furt si gestiune frauduloasa deoarece la inchiderea unei firme unde am fost administrator dar si angajat apare o diferenta de 10000 .Problema ... (vezi toată discuția)
Furtul in supermarket zaqwer zaqwer Salut, acum cateva zile am furat dintr-un supermarket (CORA) impreuna cu o prietena produse in valoare de 80 de lei. Cand am iesit de la casa am achitat doar ... (vezi toată discuția)