avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... intrebare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

intrebare

am mai pus aceasta intrebare dar am uitat sa mentionez ca am depus dosarul pe 27 apr 2009 si puteam sa ies in 2008 deci o sa primesc pensie si salariu pana primesc decizia de pensie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:01, 10 Mai 2009
da, veti beneficia de salariu pana la incetarea c.i.m. in baza art.56 lit.d c.mun. - incetarea c.i.m. la data comunicarii deciziei de pensionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare daisa daisa am depus dosarul de pensionare. cand o sa primesc decizia voi primii pensia si pe lunile lucrate pana la acea data?.mentionez ca putem sa ies la pensie in apr ... (vezi toată discuția)
Incetare c.i.m. la pensia anticipata Raptor_40 Raptor_40 Aparitia Legii 49/2010 a reglementat un termen (cu 30 zile inainte de data indeplinirii conditiilor de pensionare se pot depune dosarele atat la pensia pentru ... (vezi toată discuția)
Incetare cim cf.art.56 alin 1 lit c econo econo Buna ziua, Un angajat primeste decizia de pensionare limita de varsta, anunta unitatea de primirea deciziei dar refuza sa isi prezinte la unitate decizia ... (vezi toată discuția)