avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita banci
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita banci

In urma unei tepe pe care mi-a dat-o un prieten m-am trezit ca am un credit neplatit de 2 ani. Eu ma-am mutat de ceva timp asa ca m-am trezit ca am o hotarare de executare silita pentru un credit pe care l-am platit o parte si acum ma urmareste un executor judecatoresc pentru TOT creditul nu doar pentru cel restant. Pot face ceva in privinta asta? caci mi-au blocat toate conturile si eu as vrea sa inchid problema dar sa platesc ce imi ramasese din credit nu tot creditul, indiferent de ratele achitate.....
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:08, 23 Iunie 2014
Trebuie sa platiti tot daca asa e contractul.
Puteti recupera banii de la prieten ulterior.
Ar fi bine sa mergeti cu actele la avocat pentru anse deslusi raporturile juridice intrucat trebuie analizate contractele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare executare silita hj definitiva !!!!! Lixu Lixu Am o problema cu privire la urmatorul aspect : executorul judecatoresc este obligat prin lege ,sa-mi restituie toate sumele care mi le-a retinut din cont ... (vezi toată discuția)
Am văzut că s-a introdus cerere de încuviințare executare silită la adresa mea. În cât timp mi se va comunica hotărârea? mâine am termen pentru admitere sau respingere încuviințare VictorArditti VictorArditti Am vazut ca s-a introdus cerere de incuviintare executare silita la adresa mea. Sa zicem ca se incuviinteaza. De cand curge termenul de 17 zile de introdus ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare Mihaela Nevoie Mihaela Nevoie Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu o hotarare judecatoreasca prin care sa se fi admis o contestatie la executare, cu consecinta deblocarii conturilor? E ... (vezi toată discuția)