avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

daca esti in pensie de invaliditate gradul 3 si lucrezi 4 ore la cite zile de concediu de odihna ai dreptul.Ai acelasi zile de concediu ca si ceilalti colegi sau ai numai jumatate din ce au ceilalti colegi .Va multumesc PS.Cit poate fii plafonul pensie de invaliditate si salariu pe 4 ore
Ultima modificare: Duminică, 22 Iunie 2014
steaua59, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:01, 22 Iunie 2014
1. Veti beneficia de acelasi numar de zile de concediu de odihna ca un salariat cu program normal de lucru, de 8 ore pe zi.

2. - Cuantumul pensiei este cel stabilit prin decizia de pensionare.
- Venitul din salariu pe cele 4 ore pe zi poate fi oricat de mare, legea nu prevede un maxim in acest sens.
- Singura conditie este sa nu fiti pontat mai mult de 4 ore pe zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator de firma vreau sa ma pensionez valy_xenon valy_xenon Buna ziua, Ma numesc Vlad Ditu si sunt administratorul unei firme de consultanta cu doi angajati: eu si contabilul. Am 53 de ani si peste 30 de ani vechime. ... (vezi toată discuția)
Pensie grad de invaliditate iii lia19 lia19 O persoana ,pensionar cu gradul III de invalidiatate,care este angajata momentan in institutie cu contract de prestari de servicii,poate fii incadrata cu ... (vezi toată discuția)
Cumulare pensie cu salariu Mihaela1914 Mihaela1914 Se poate cumula pensia de invaliditate (gr III) cu salariu (contract de muncă 8 h pe zi). Dacă da, cum. Dacă nu, de ce. Am încercat să citesc în legea ... (vezi toată discuția)