buna ziua!va rog sa-mi raspundeti.
mi-am dat demisia,si sunt in preaviz in a 12 zi de munca.sefa mea insista sa-i spun de ce?si unde plec?nu vreau sa-i spun,ptr ca nu vreau sa ne certam.am terminat facultatea studii universitare de lunga durata. am diploma din 16 ian 2009.cine trebuie sa -mi treaca studiile in cartea de munca?,iar noul angajator poate sa nu tina cont de studii la angajare ?
va multulmesc.
1. Conform art.79(3) din Codul muncii, salariatul are dreptul de a nu motiva demisia. Deci nu sunteti obligata sa-i spuneti.
Dar poate ca vrea sa va pastreze si daca ii spuneti motivul poate se rezolva.
2. Studiile in carnetul de munca pot fi trecute de angajator (oricare si oricand) daca este autorizat de ITM sau de ITM daca aici stau carnetele de munca.
3. Angajatorul poate tine cont de studiile dvs. daca are un post care necesita aceste studii. Daca nu are un astfel de post si are unul ce necesita studii medii dvs. il puteti accepta sau nu.
e tare greu sa stai in preaviz.iti trebuie tarie de caracter.ma gandesc mereu ca cel sau cei care au facut legea asta sau gandit ca asa e bine,si ma mai gandesc ca trec si altii prin asta si trebuie sa rezist.Cred ca toate au rostul lor..
Lichidarea la zi
geo172
MOMENTAN LUCREZ INTR-O FABRICA,MUNCITOR NECALIFICAT.SUNT ANUL TREI LA TURISM SI RECENT MI-AM GASIT UN POST DE RECEPTIONER LA UN HOTEL,DOMENIUL MEU.PESTE DOUA ... (vezi toată discuția)