avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Capat de cerere irevocabil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Capat de cerere irevocabil

Rog frumos o indrumare,am investit instanta de fond contencios cu doua capete de cerere,instanta a dat o singura sentinta ce poarta un nr., motivand cam asa ``Respinge actiunea formulata de reclamanataX in contradictoriu cu Y.Cu drept de recurs in 15 zile.
Irevocabila in cea ce priveste capatul 2 de cerere.
Eu acum imi voi exercita dreptul la recurs si doresc un sfat referitor la capatul doi de cerere,mentionez ca as dori sa fac revizuire ori sa ma adresez C.E.D.O. este posibil?mai exact ar trebui sa mentionez o hotarare care va trebui sa se judece recursul.
Cel mai recent răspuns: geo-vem , utilizator 20:28, 25 Iunie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Deci capatul asta de cerere nu mai poate fi atacat in Romania, chiar daca judecatorul a dat o solutie irevocabila in judecata de fond gresita ,agumentand cu o alta lege care am deduso noi prin logica si din mica explicatie cu care a motivat instanta , interesant ,ca nestiutor vorbesc.Atunci mergem la C.E.D.O.Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iunie 2014
geo-vem, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Da normal ,adica intreb se aplica la ceva ce sa judecat pe vechiul cod si caile extraordinare?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu pierdut in instanta elmi1 elmi1 Buna ziua! Am cerut in instanta restituirea taxei la care a fost respinsa, se mai poate face ceva ? Asta a fost ultimul raspuns al ... (vezi toată discuția)
Proceduri cedo marinica71 marinica71 am o hotarare definitiva si irevocabila la iccj intr un proces civil de stabilire a succesiunii unde mi s au incalcat mai multe drepturi.pot face o sesizare la ... (vezi toată discuția)
poate fi admisibila cererea?? Manole Dumitru Manole Dumitru O Sentinta Civila ramasa irevocabila prin recurare, (respins cererea in prima instanta si recursul a fost respins recursul), se poate cere revizuirea ... (vezi toată discuția)