buna ziua! ma numesc ianosi melania, sunt o mama in varsta de 35 de ani, cu doi copilasi, o fetita de 8 ani, si un baietel de 5 ani. de mai bine de 2 ani sotul meu are o aventura cu o femeie de 43 de ani. el fiind sofer pe tir a avut mai multe escapade de genul acesta, pe care eu nu am putut controla, la un moment dat nici nu mi-am mai dorit. am avut doar o singura dorinta, aceea ca familia sa nu se destrame, copilasii sa nu creasca stiind ca cresc intr-o famile destramata...deci mai bine de un an, primul an am jucat rolul unei familii unite in ciuda faptului ca sotul meu traia cu femeia aceea, venea acasa la 7-8 saptamani, statea acasa cate 3-4 zile si pleca inapoi...asa am trait un an, dar dupa aceea am gasit o scrisoare scrisa sotului meu de catre femeie, i-a cerut sa ne lase pe noi, l-a asigurat ca ea o iubeste mai mult pe el decat eu si copii....dupa aceasta scrisoare sotul meu a plecat definitiv de la noi...a fugit efectiv dimineata pe la vreo 4....de atunci am primit multe-multe sms-uri de tot felul de la femeie ca ar fi insarcinata, ca nu o sa lase niciodata pe sotul meu inapoi la familie.....din acel moment salariul dat in casa de catre sot a fost in felul urmator...dadea 1000 de lei, dou luni nimic, dupa aceea iarasi 1000 de lei, iar din ianuarie a scazut la 500 lei, la fel intr-o luna da, una doua luna nimic.... eu sunt casnica, intre timp am mai lucrat cand a fost nevoie, si cand se putea.... sotul meu pana cand a fost cu noi castiga intre 2500-max 3000 de roni, iar din ianuarie intre 4000-6700 roni, cand am sunat coordinatorul sotului mi-a zis ca pana acuma nu a lucrat, el fiind platit dupa km facuti, si in plus fura si motorina si il vindea de aici explicatia salariul lui asa mic fata de acuma.... eu locuiesc cu parintii mei in chirie, ne descurcam foarte greu...tatal meu pana acum 7 ani a avut o brutarie pe care l-am pierdut, acuma nu lucreaza cu acte in regula dar am noroc cu parintii mei, altfel nu stiu cum as putea acuma sa intretin acel nivel de trai cu care au fost copilasii mei obisnuiti. intrebarea mea ar fi urmatoarea:- saptamana trecuta m-a sunat avocata sotului meu si m-a anuntat ca actele de divort sunt inaintate...eu nu stiu cum sa procedez deoarece nu imi permit sa angajez un avocat, as dori sa stiu daca ma pot reprezenta singura? divortez doar in cazul acela daca el este de acord ca sa dea pensia copiilor ceea ce se cuvine, si hotarata de lege luand in consideratie ca el a fugit si a lasat doi copilasi in chirie...al doilea cernta a mea este ca nu imi doresc ca vizitele sa fie altundeva decat aici acasa la minde....nu imi pot permite ca copii mei sa fie in aproprierea acelei femei care dupa informatiile mele sigure a avut o viata tare dubioasa..are dosar la politie din miercurea ciuc...a avut o viata foarte dezorganizata...participa la furturi de portofele de langa crasma garii din ciuc, fura cerceii copilasilor din ureche, a fost maritata la 19 ani iar dupa cateva luni a fugit de la sot, a destramat 7 familii,nu a lucrat niciodata nicaieri. mama femeii are magazin alimentar in oras dar ea are restrictie de la judecatorie ca sa nu se aproprie de magazin ptr ca fura chiar si din magazinul mamei, se batea si facea scandal, urlete-si bataie....imi este teama ptr copii mei!, nu au ce invata de la ea! iar sotul meu nu este cu mult mai breaz, fix de acest lucru parintii mei locuiesc cu mine...el din 2006 a avut peritonita primitiva, dupa 6 luni pancreatita acuta, a mai trecut 6 luni pancreatita cronica acutizata si tot asa...din cauza alcoholui....nu pot zice ca ar fi fost vizual violent cu copii dar nu a fost stabil, niciodata nu stiam cand primeste vreo palma una dintre copii...niciodata nu a fost in stare sa-i invete ceva bun si folositor pe copii mei...mereu a fost nervos, nerabdator...de fiecare data cand venea acasa nu se simtea bine doar in familie, intodeauna trebuia sa cheme prieteni sa chefuiasca, neglijand mereu copii.....si sotul meu provenind dintr-o famile destramata...tatal alcoholist, iar mama nu foarte cuminte de-a lungul copilariei sotului meu, neestind ce inseamna o famile....mama sotului a divortat, s-a maritat cu un barbat la fel de dubios in sensul ca a renuntat la proprii lui copii si nepoti..... ma puteti ajuta cu un sfat, vreun pont cum sa ma pot reprezenta singura? va multumesc! cu stima, melania!
Cel mai recent răspuns:
Floexe , utilizator
18:04, 18 Decembrie 2014