avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... interes personal legitim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

interes personal legitim

Sunt functionar public, sotul meu angajat al MAPN este plecat in misiune pentru 4 ani de zile, acest lucru poate fi considerat un interes personal legitim pentru aprobarea cererii de suspendare a raportului de serviciu pe o perioada de 3 ani?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: simonas26 , utilizator 19:13, 11 Mai 2009
presupun ca doriti sa plecati cu sotul...In acest caz, trebui sa se aprobe suspendare temporara a raporturilor de serviciu, mai ales invocand astfel de motive.Trebuie sa se poata, problema e daca si vor sa o faca...;)
Da, poate fi considerat un interes legitim personal pentru a va fi aprobata suspendarea raportului de serviciu in baza art.95 alin.2 din Legea nr.188/1999. Cererea de suspendare a raportului de serviciu se face in scris, cu cel putin 15 zile calendaristice inainte de data cand se solicita suspendarea.
Multumesc mult pentru raspuns!
Da, doresc sa plec cu sotul meu, sper sa reusesc, multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea fp si efectuarea de activitate in proiecte fse narcisa73 narcisa73 Sunt functionar public si mi s-a propus sa lucrez pe un proiect FSE ca expert, dar sa ma suspend din functia publica!!! Este posibil avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Suspendarea - interes personal legitim ally.emilly ally.emilly Potrivit art.95 alin (2) din Legea 188/1999 republicata "raportul de serviciu se poate suspenda la cererea motivată a funcţionarului public, pentru un ... (vezi toată discuția)
Conditii de suspendare (intrerupere) a raportului de serviciu geo112006 geo112006 Sunt functionar public ,si stiu ca se poate cere ca raportul de serviciu sa se suspende la cererea motivata a functionarului public, pentru un interes ... (vezi toată discuția)