avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... stampila definitiv si irevocabil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

stampila definitiv si irevocabil

Pentru apune stampila p o sentinta(de fapt este o indreptare de eroare materiala a unei sentinte din anul 2005), trebuie neaparat sa astept 30 de zile?
Mentionez ca mi-a fost comunicata pe 12 iulie 2014...
V a multumesc!
Cel mai recent răspuns: cezaryna , utilizator 08:43, 24 Iunie 2014
trebuie sa expire termenul de atac pt a se legaliza
Multumesc frumos, tare as fi vrut sa nu fie asa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit sentința cu o eroare materială. cum procedez pentru legalizare în acest caz? RamonaTache RamonaTache In cadrul unui dosar civil am primit sentinta dar contine o eroare materiala cu privire la denumirea paratei. Am formulat cerere de indreptare eroare materiala ... (vezi toată discuția)
Definitivare sentinta de divort kzsi77 kzsi77 Buna ziua, Am primit sentinta de divort plina cu greseli. Am solicitat corectarera acesteia, am si primit comunicarea privind admiterea cererii de indreptare ... (vezi toată discuția)
Am nevoie urgenta de un sfat aylla aylla Buna ziua, am si eu nevoie de un sfat urgent, problema mea este urmatoarea, am primit decizia definitiva de custodia copilului meu, dar am obs ca mi sa gresit ... (vezi toată discuția)