Bunicul meu a decedat, iar casa sa a fost mostenita de mama mea si inca 3 surori. Eu m-as putea muta in acea casa daca matusile nu sunt de acord? Si in ce conditii?
Buna ziua,
Mama dumneavoastra sa solicite in instanta, daca celelalte coproprietare nu sunt deacord, iesirea din indiviziune cu solicitarea bunului in materialitatea sa (daca divizarea materiala cu stabilire de loturi nu este posibila) cu plata sultelor.
daca toate cele 3 coproprietare sunt deacord, se poate face iesirea din indiviziune si la notar.
Partaj
mirceani
In urma unei succesiuni am mostenit 7/8 dintr-o proprietate (casa plus teren) , restul de 1/8 fiind mostenit de catre 2 veri, fiecare avand 1/16.
Proprietatea ... (vezi toată discuția)
Sucesiune
ghettoduck23
Buna ziua.Va multumesc pt acest forum si pentru ce faceti. Avem o problema in familie cu o mostenire.Eu ma adresez aici in numele mamei mele. Situatie e cam ... (vezi toată discuția)
Mostenire
broma
In anul 1995 mama mea a vadut apartamentul cumparand un alt apartament cu sotul ( nu este tatal meu) din aceea perioada .In perioda respectiva locuiam impreuna ... (vezi toată discuția)