avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preluare angajati pe sucursala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preluare angajati pe sucursala

Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, ce posibilitate am sa preiau contractele individuale de munca de la societatea mama la sucursala?Este posibil, tinand cont de faptul ca sucursala nu are personalitate juridica? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 23 Iunie 2014
Este posibil , numai daca asa ceva este aprobat de societatea -mama.
Si cum as putea face asta fara a inceta contractele individuale de munca? Exista vreo posibilitate sau singura solutie ramane incetarea contractelor cu art.55 lit.b si apoi facute alte contracte pe sucursala? Multumesc!
Va prevalati de dispozitiile art.173 si urm. din Codul Muncii si ale Legii nr.67/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibila incetarea cim cf. art. 55 lit.c in ultima zi de preaviz? ContSters146823 ContSters146823 Daca angajatul in ultima zi de preaviz cere desfiintarea CIM cu acordul partilor, preavizul fiind dat in conformitatae cu art 65-68 , este corect sa-i incetam ... (vezi toată discuția)
Încasare compensatorii în timpul concediului de creștere copil gabrielahin gabrielahin Buna ziua! Sunt in concediu crestere copil din iulie 2017. Perioada concediului se va finaliza in martie 2019. Banca la care lucrez se inchide. Activitatea si ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dupa reintegrare ileanasimona ileanasimona Buna ziua., rog ajutor pentru urmatoarea situatie In urma unei contestatii a salariatului, Tribunalul a dispus reintegrarea acestuia pe postul detinut ... (vezi toată discuția)