avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari, injurii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari, injurii

Cum pot concepe o plingere la politie impotriva unui vecin care ma injura, ma ameninta cu bataia de fiecare data cind ii spun sa nu mai intre in curtea mea, sa nu imi mai distruga tot ce plantez in gradina si sa isi supravegheze copiii sa nu mai intre in curtea mea? Mentionez ca mi-a stropit cu erbicid in gradina si mi-a distrus tot ce am plantat. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adela Maria Bratulescu , Avocat 15:03, 24 Iunie 2014
Pai... va duceti la politie si faceti plangere. Asta e inceputul.
faptul ca intra in curtea dvs. fara acord constituie violare de domiciliu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situație disperata, fara ajutorul politiei hellboy87 hellboy87 Imi puteti spune va rog cum pot proceda legal in situația următoare: Socrii mei au probleme foarte grave cu vecinii din fața casei, au fost reclamați ... (vezi toată discuția)
Plangere la politie, se poate? euthea euthea speta este urmatoarea: [b]1[/b].vecinul a distrus o parte din gardul care delimita proprietatile, [b]2[/b].copacii lui au crengile pe casa mea(sunt plantati ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am eu asupra pomii vecinului si vice versa? mitachealina mitachealina Vecinul si-a plantat langa gardul comun din gradina pomi de tuia ce depasesc deja 3m inaltime. Acestia fac umbra pe solarul nostru din gradina. Tin sa ... (vezi toată discuția)