avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... condamnare la inchisoare cu suspendare la apel
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

condamnare la inchisoare cu suspendare la apel

ce mai pot face, am fost condamnata la inchisoare cu suspendare, la apel, desi inainte la recurs ,am castgat procesul sentinta fiind de prescriere, pentru ca sa zisa " fapta" de delapidare ar fi fost comisa in anul 2002 si care timp de 12 ani nu a putut fi dovedita, pentru ca nu sa infaptuit.
sunt disperata , nu mai stiu ce sa fac , avocatii pe carei-am contactat mi-au spus ca nu mai pot face nimic. ajutor!!!!!!
Cel mai recent răspuns: Nemmesis Nike , utilizator 10:12, 30 Iunie 2014
Ar fi posibil recursul in casatie zic eu.
Dar avocatii trebuie platiti pentru redactarea recursului...
Recursul in casatie nu este posibil pentru motivul prezentat, contestatia in anulare vizeaza cazul cand inculpatul a fost condamnat, desi existau probe cu privire la o cauza de incetare a procesului penal.
MULTUMESC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare pe nedrept cuziamusia cuziamusia Cum se poate rezolva urmatoarea situatie; cineva a fost acuzat ca a comis o infractiune. Acuzatul intodeauna s-a declarat nevinovat. Politistul care a facut ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare Gogiu Marius Gogiu Marius Buna ziua! Am un prieten care a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu executare. Completul de judecători de la curtea de apel a fost format din ... (vezi toată discuția)
Cumul pedeapsa, recidiva, reabilitare alibaba40theft alibaba40theft Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat privind dreptul penal. Speta este urmatoarea: 2 infractiuni comise, una in anul 2002 ( furt calificat ) si ... (vezi toată discuția)