avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua Detin o sentinta irevocabila favorabila ,sentinta ce a fost pronuntata in anul 2012 in luna iulie si doresc sa o pun in aplicare .intrebarea mea este urmatoarea: Considerati ca este tarziu sa o pun in aplicare dupa timpul ce a trecut de cind a fost investita? Tinand cont ca astazi este 25.06.2014 si au trecut aproape doi ani de la pronuntare plus ca din cate am inteles ca exista si o vacanta a executorilor .
Mergeti cu ea la executor sa o puneti in aplicare.

Nu aveti treaba dvs. cu "vacanta executorilor".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta favorabila, cum imi recuperez banii? dan66 dan66 IN CALITATE DE PARTE VATAMATA,IN URMA UNEI SENTINTE FAVORABILE A UNEI INSTANTE (INTR-UN PROCES IN CARE AM FOST FRAUDAT DE O SUMA CONSIDERABILA PRIN ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva ContSters183043 ContSters183043 Cum trebuie sa procedez pentru ca pe o sentinta sa mi se treaca \" definitiva si irevocabila\" - sentinta indeplinind toate conditiile in acest sens . Va ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a pune in executare o hotarare judecatoreasca Darius M Darius M in cat timp se prescrie o hotarare judecatoresca definitiva si irevocabila? pana cand o pot pune in aplicare?...pronuntarea a fost in iunie 2010...pe ... (vezi toată discuția)