avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... UZUCAPIUNE TABULARA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

UZUCAPIUNE TABULARA

BUNA ZIUA, DACA UN CETATEAN ARE UN TEREN PE CARE IL LUCREAZA DE 18 ANI, SI DETNE O CHITANTA DE MANA CARE DOVEDESTE CUMPARAREA SI UN CERTIFICAT FISCAL PRIN CARE DOVESDESTE FAPTUL CA ESTE BUN PLATITOR DE TAXE, EL POATE FACE DEMERSURI LEGALE SA DEVINA PRORPITAR CU ACTE IN REGULA? PERECIZEZ CA DUPA 18 ANI VECHIUL PROPRIETAR CARE A TORT REFUZAT SA FACA ACTELE DE VANZARE CUMPARARE, A AMENINTAT CUMPARATAORUL CA DIN TOAMAN ANULUI 2014, NU VA MAI AVEA VOIE SA CULTIVE NIMIC PE TEREN.
MULTUMESC ANTICIPAT
Ati primit raspuns la alta categorie.
Sigur ca puteti face demersuri si aveti sanse mari de castig in contextul in care aratati ca aveti posesia dar din motive care nu tin de dvs. nu ati incheiat actele.
Se poate face o actiune in instanta sau puteti pe cale amiabila sa solutionati cauza atat prin mediere prin incheierea unui Acord de mediere din care sa reiasa obligatiile si timpul de rezolvare, sau de comun acord cu toate actele in regula , succesiune, cadastru , intabulare, la notariat. In instanta aveti mai mult de pierdut - timp, bani pe expertize, onorarii, etc, si relatii compromise total.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de proprietate ranah ranah BUNA SEARA, AM CUMPARAT UN TEREN ACUM 18 ANI, AM FACUT O CHITANTA DE MANA PENTRU VANZARE, AM PLATIT BANII DAR PRORPIETARUL(ACUM MORT) NU A MAI APUCAT SA FACA ... (vezi toată discuția)
Prescriptie achizitiva anyteodorescu anyteodorescu buna ziua, in urma cu 10 ani mama mea a cumparat un teren intravilan in provincie cu chitanta de mana, plateste impozitul pe numele ei, terenul este cultivat ... (vezi toată discuția)
Constatare drept de proprietate loredana24 loredana24 Buna ziua. Va solicit ajutorul cu urmatoarea speta. X face un antecontract de vanzare cumparare cu Y in vederea vanzarii unui teren agricol. Pretul este ... (vezi toată discuția)