avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Corectitudine solicitare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Corectitudine solicitare

Buna ziua,

Am urmatoarea nelamurire: presedintele asociatiei de proprietari ne-a solicitat noua, proprietarilor, depunerea de copie dupa actul casei si copie dupa buletin cu justificarea ca aceste acte sunt necesare pentru actualizarea cartii de imobil. Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa dau curs acestei solicitari.

Va multumesc anticipat,

Utilizator isct
Cel mai recent răspuns: isct , utilizator 13:44, 26 Iunie 2014
Va multumesc pentru raspuns.

Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2014
isct, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de imobil, actualizare date in lipsa acceptului locatarilor gabrielaburcea gabrielaburcea Buna seara Cum se actualizeaza cartea de imobil fara a incalca legea privind protectia datelor ? Ce trebuie sa fac daca un locatar refuza sa ofere ... (vezi toată discuția)
Copii xerox sau informatii preluate din cartea de identitate? hewlett hewlett Imi puteti spune va rog daca pentru inscrierea in cartea de imobil, o persoana care locuieste intr-un apartament (nefiind proprietar) trebuie sa depuna la ... (vezi toată discuția)
Trecerea in cartea de imobil liliana81 liliana81 Buna ziua. Va rog,daca stiti ce trebuie sa transmit la asociatia de proprietari pentru a ma trece in cartea de imobil? totusi nu as vrea sa dau CNP-UL, este o ... (vezi toată discuția)