avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Talon neschimbat / vanzare cumparare /amenda ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Talon neschimbat / vanzare cumparare /amenda ?

Buna ziua. Dupa ce s-a facut actul de vanzare/cumparare , apoi radierea de pe numele vechiului propietar , si apoi inscrierea la admin.financiara pe numele noului propietar , nu s-au mai facut demersurile pt. inmatricularea pe numele noului propietar la politie. S-a platit impozit in fiecare an , nu au fost probleme cu amenzi. Am inteles ca exista un termen de 30 de zile in care ar fi trebuit facuta inmatricularea.
1. Ce amenda se plateste pt. aceasta fapta ? In ce situatie pot plati aceasta amenda ?
2. Cum se procedeaza daca se doreste vanzarea catre alta persoana ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:22, 26 Iunie 2014
NeinmatricuIarea auto pe numele cumparatorului in termenul legal prevazut de 30 de zile,are drept consecinta necompletarea datelor acestuia in cartea de identitate bun mobil
Pentru vanzare bun mobil,initial trebuie parcursa procedura de inmatriculare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare cumparare masina ContSters42601 ContSters42601 Buna seara , Cineva spunea zilele acestea ca in ce priveste vanzarea cumpararea masinilor sa schimbat ceva in legislatie astfel : 1.Vanzatorul anunta scris ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta - contestare proces verbal david6 david6 Am vandut masina in Septembrie 2009 si binenteles, cumparatorul nu a mai binevoit sa o inmatriculeze pe numele lui. In Ianuarie 2010 a facut asigurarea RCA pe ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta cu toate actele baciuiulian baciuiulian Buna ziua, Acum 1 an am vandut unei persoane un [b]WV Polo AVARIAT[/b] cu toate actele (talon si cartea masinii). Dansula spus ca repara masina, o pune pe ... (vezi toată discuția)