avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declarare spatiu punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declarare spatiu punct de lucru

Daca in cazul unei prelungiri cu 2 luni a contractului de inchiriere spatiu, pana la gasirea unui nou sediu, nu se declara la registru actul aditional de prelungire, pt ca propietarul-persoana fizica nu vrea sa mearga sa-l inregistreze la finante, care ar fi repercusiunile?
Cel mai recent răspuns: sc Contab Loriana srl , Consultant resurse umane 00:44, 28 Iunie 2014
Intocmiti un contract de comodat pentru cele 2 luni si asa sunteti acoperit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat administrator, radiere punct de lucru/deschidere punct de lucru nou, prelungire sediu social lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati!! Sunt angajata la o societate comerciala, am descoperit in dosarele de \"corporate\" ale firmei diverse probleme ... (vezi toată discuția)
Contract comodat sediu social firma mirceajk mirceajk ce documente se fac si se depun la ONRC pentru prelungirea unui contract de comodat (sau incheierea unuia nou ?), referitor la sediul social al unei firme (eu ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract spatiu comercial Tessy Tessy Buna ziua, La finalul anului 2014 expira contractul de inchiriere spatiu si am facut deja o solicitare pentru prelungirea acestuia. Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)