avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Contract de prestari servicii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Contract de prestari servicii

o societate comerciala care presteaza lucrari de constructie trebuie obligatoriu sa incheie contract de prestarii servicii cu beneficiarul ?
Cel mai recent răspuns: ContSters318277 , utilizator 08:27, 27 Iunie 2014
Bună ziua.
Atât sub aspect obligațional cât și sub aspect fiscal, prestarea serviciilor va avea la baza un act juridic,contract, înțelegerea părților, cu atât mai mult cu cât raportul juridic dintre societate și beneficiar are drept obiect realizarea sub orice formă a unei construcții.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parti in contract mai mult de (2) doua trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Exista posibilitatea incheierii unui contract intre mai mult de doua parti contractante? De exemplu, contract de prestari servicii intre ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat intre doua societati ioanacta ioanacta Buna ziua Am nevoie de ajutor ....este vorba de un contract de mandat intre doua societati una de contabilitate si una de vanzari servicii ... (vezi toată discuția)
Contract prestari-servicii institutie publica - societate comerciala Bdy77 Bdy77 Buna ziua, as dori sa va intreb daca o societate comerciala doreste sa faca un contract de prestari servicii cu o institutie publica, institutia respectiva ... (vezi toată discuția)