avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare-marire salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare-marire salar

Buna ziua
In cazul detasarii angajatului cine face marirea de salar societatea angajatoare sau unde este detasata?e pe 850 si trebuie 900
va multumesc
Cel mai recent răspuns: monii23 , utilizator 16:51, 27 Iunie 2014
Majorarea de salariu se face de catre societatea angajatoare. Societatea unde angajatul este detasat va efectua plata salariului conform nivelelor salariale din societate, dar nu pot fii sub salariul minim aferent perioadei.
Multumesc mult
Dar este o problema ..in Revisal nu mai imi aduce contractul cum modific suma??
Adica, cum nu va mai aduce contractul?
Imi pune la Detasare si cand ii dau modificare, corectie nu pot sa modific salariul doar soc detasata sau perioada.
Unde modific asadar?cum sa fac?
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare salariat costicul costicul Anul trecut in 2013 am detasat incepand cu data de 13.12.2013 un salariat la o alta societate .Maine se face un an. Ce trebuie sa fac eu pentru a ii prelungi ... (vezi toată discuția)
Modificare salariul minim brut pe tara garantat in plata in cazul unui detasat Bubinubi Bubinubi Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am cativa salariati detasati la o alta societate cu salarii sub minimul brut pe tara cu 01.01.2015 ... (vezi toată discuția)
Majorare salariu angajat detasat andreijianu andreijianu As vrea sa va intreb cum anume pot modifica salariul unui angajat detasat pe o perioada de 1 an? Am inteles ca se poate face o modificare a contractului insa ... (vezi toată discuția)