avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calificari la locul de muna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calificari la locul de muna

un angajator,care a deschis un restaurant de curand,angajandu-ma la resurse umane,m-a intrebat daca mai poate angaja muncitori necalificati(ajutor ospatar) pe care sa ii califice la locul de munca.,ce trebuie sa faca ca sa poata face astfel de angajari si daca se mai pot face calificari la locul de munca?MULTUMESC ANTICIPAT!
Cel mai recent răspuns: margalina , utilizator 14:17, 11 Mai 2009
nu se mai poate.
dar poate sa faca un contract de munca care se poate inregistra la ITM in 20 de zile.iar daca in 20 de zile nu are control mai face unul
1. Ii puteti califica daca sunteti autorizat sa faceti asta. Luati legatura cu o firma autorizata si la dvs. sa faca partea de practica. La sfarsitul cursului se elibereaza diplome de absolvire, dar tot numai de catre o firma autorizata de Ministerul Muncii.
2. Puteti lua legatura si cu AJOFM care fac si ei cursuri de calificare (iar dvs., tot asa, sa asigurati orele de practica).
multumesc utilizatorului tudorvaleriu!
utilizatorului ovidavid...habar nu am ce sa-i spun...pt nu se mai poate...multumesc iar pt restul mesajului...habar nu am ce ati vrut sa spuneti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor carmen fortiu carmen fortiu Am de facut angajari la un magazin alimentar si o cafenea - restaurant pt. 2 muncitori necalificati , problema este ca nu am gasit numic care sa se ... (vezi toată discuția)
Act aditional schimbare functie b_kamelita b_kamelita Buna ddimineata!Am si eu o problema:in perioada 2002-2007, am fost angajata in functia de ospatara.in 2004 ni s-a spus ca suntem obligati sa facem un curs de ... (vezi toată discuția)
Formare profesionala interna luminita29 luminita29 Buna ziua, Voi angaja un muncitor necalificat pe functia de manipulant marfuri. Ii voi face un contract de adaptare profesionala sau de calificare ... (vezi toată discuția)