avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din mall de 250 de lei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din mall de 250 de lei

Buna ziua, Acum 2 saptamani am fost in mall-ul afi palace cotroceni si m-am dus la pull and bear de unde am luat un sacou si un tricou de 250, le luasem pe sub hanorac.alarmele le am rupt dar din nefericire una am uitat-o in pantaloni. cand am trecut prin fata portilor mi-a piuit si m-a prins paznicul.Am fost dus la sectia 22 unde am dat declaratie si vreau sa stiu si eu ce mi se poate intampla fiindca politistii nu mi au zis nimic. E prima abatare. Va rog dati-mi un raspuns. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ContSters324598 , utilizator 19:07, 28 Iunie 2014
Amenda administrativa nu se mai dispune conform noilor reglementari, posibil sa se dispuna de procuror renuntarea la urmarire penala cum la fel de posibil este sa fiti trimis in judecata.
Incadrarea la furt calificat este corecta raportat la descrierea utilizatorului care arata ca a scos sistemele de alarma, iar la dosar penal deja s-a ajuns.
Ultima modificare: Vineri, 27 Iunie 2014
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
am inteles, dar spuneti-mi si mie va rog frumos ce-as putea sa patesc?
bogdan_51 a scris:

pai am fost a 2a zi in magazin sa vorbesc cu managerul care a depus plangerea si nu era acolo,dar in schimb era bodyguard-ul care m-a prins si mi-a zis ca plangerea nu si-o mai retrage,dar sa stau linistit ca nu imi face nimic,ca e prejudiciul mic,si e prima abatere,si multe persoane mi-au spus sa stau linistit ca o sa primesc o amenda administrativa,chiar si o politista de la sectia 22 pe care am intrebat-o a 2a zi,ca am fost sa dau nr de telefon,ca il dadusem gresit de prima data.


Asa vad si eu lucrurile.

Sa nu aveti insa mai multe furturi deoarece atunci veti avea probleme.
Se vor uita pe camere.
Nu mai am antecedente domnule avocat, e pentru prima oara!
Daca prejudiciul e recuperat nu va trimite i judecata.

Alte discuții în legătură

Complice furt magazin Cristian155 Cristian155 Salut! Va rog, ajutati-ma cu un raspuns in legatura cu problema pe care am intampinat-o! Am cunoscut o fata pe net, am fost cu ea Vineri seara intr-un magazin ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept pentru furt calificat alexanderb alexanderb Buna ziua, Ma numesc Alexandru si este prima mea vizita pe acest forum. Varsta mea este de 22 de ani, am fost si sunt programator si consultant IT. Nu ... (vezi toată discuția)
Ce risc pentru furt? CurtisEffland CurtisEffland O să încerc să vă povestesc cât mai pe scurt problema cu cele mai importante detalii. Eram intr-o zi cu vărul meu la un supermarket, am petrecut ceva ... (vezi toată discuția)