avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copil

Buna am si eu o intrebare nepotul meu e nascut in spania are 8 ani nu a beneficiat de nici o alocatie din romania pina acum. Are dreptul la alocatie din romania si se poate primi retroactiv pe cei 8 ani?
Ultima modificare: Vineri, 27 Iunie 2014
damian71, utilizator
Cel mai recent răspuns: dalina chira , utilizator 12:50, 10 Iunie 2024
Mihai Antonio Luigi 13/062015

marianmarcelmihai@gmail.com a scris:

Buna ziua Am revenit an tara an 2017 din Italia am băiețel care acum am reușit să termin actele de anregistrare transcriere și de alocație dar am adus modelulF11 și din urmă sau retroactiv nu i se dă nimic este vorba de 5 ani care an Romania nu a primit nimic

Eu am facut cerere si miau trimiso din urma pe anii 2021-2023 dar pe 2024 din ianuarie de ce nu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil neridicata de 6 ani Carmen1000 Carmen1000 Buna ziua. Am o fiica de 16 ani si de 6 ani nu i-am ridicat alocatia. Am fost la Directia de asistenta sociala si mi s-a spus ca trebuie sa fac dosar nou si ... (vezi toată discuția)
Plata alocatie retroactiv iavorenciucmarius iavorenciucmarius Buna ziua, as dori si eu daca se poate un raspuns la o intrebare.Am nascut in strainatate un baietel in 16 12 2012. Mentionez ca acest lucru a fost din motive ... (vezi toată discuția)
Alocație copii Katalin13 Katalin13 Copilul a fost născut în Italia și la 2 ani familie a revenit în țară nu are venituri nici în țară nici în Italia dar primăria spune că nu are ... (vezi toată discuția)