avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita masina distrusa
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita masina distrusa

buna ziua... un autoturism este inscris pe numele meu (sa zicem) la Adm. Financiara insa acum multi ani a fost vandut fara contract unei alte persoane ...masina nu mai exista (a fost dusa la dezmembrari)...cum pot demonstra unui executor judecatoresc ca masina nu mai este la mine...este de ajuns o declaratie a persoanei respective ca a cumparat masina fara contract?
Cel mai recent răspuns: buburuza123 , utilizator 17:16, 27 Iunie 2014
Daca auto a fost depus la unitate specializata dezmembrari,faceti rost de document legal justificativ
si in cazul in care nu a fost.... se mai poate face ceva sa demonstrez ca masina nu mai exista? am inteles ca se poate face o declaratie la notariat ca masina ''nu mai exista''...este adevarat?
Ultima modificare: Vineri, 27 Iunie 2014
buburuza123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare imprumut societate carmencoltea carmencoltea Buna ziua , am urmatoarea problema: Sunt actionar cu 25% la o soc. com pe care am imprumutat-o cu 20.000 lei. Am vrut sa ma retrag din soc si am obtinut ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta in anul 2008 ricflo ricflo Am vandut o masina unei persoane juridice in anul 2008, eu fiind persoana fizica, am radiat masina de la adm. financiara si toate actele, radierea de la adm. ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism de la administatia financiara danye danye Buna ziua, As avea nevoie de ajutorul dvs intr-o speta destul de complicata si anume: am cumparat cu ani in urma o masina de la o persoana X. Am facut cu ... (vezi toată discuția)