avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Conflict interese
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Conflict interese

un padurar de la un ocol silvic poate fi presedinte de asociatie urbariala daca asociatia detine padure la acel ocol?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 22:19, 7 Iulie 2014
Legea nu stiu sa interzica asa ceva, dar ar trebui evitat, ca mi se pare ca exista un risc semnificativ de conflict de interese, chiar daca e un simplu padurar fara functie de conducere in acel ocol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viceprimar presedinte al unei comisii de licitatie de masa lemnoasa din padurea primariei, fratele sau - padurarul ce gestioneaza acea padure vhojda vhojda Poate un viceprimar sa fie presedintele unei comisii de licitatie de masa lemnoasa din padurea primariei, in conditiile in care fratele sau este padurarul ce ... (vezi toată discuția)
Furt de arbori din padurea mea ! bĂtaie de joc la adresa proprietarilor ... carolina21000 carolina21000 FURT DE ARBORI DIN PADUREA MEA ! BĂTAIE DE JOC LA ADRESA PROPRIETARILOR DE PĂDURI ! Codul Silvic e o bataie de joc la adresa propietarilor de paduri. Eu am ... (vezi toată discuția)
Neglijenta in serviciu-legislatie succesiva in timp pt calculul prejudiciului marian14 marian14 buna, Problema mea e putin mai controversata, am fost angajat la primarie ca muncitor calificat cu gestiune si atributii de paznic de pasuni.Gestiunea ... (vezi toată discuția)