avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... factura neplatita
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

factura neplatita

Buna seara
O prietena din are un magazin cu produse carne
o firma cu cu care nu are contrac i-a trimis niste produse care dupa cateva zile s-au inputit i-a tot sunat sa vina sa o ridice sa o ia retur dar nu au venit si a bagato in camera frigorifica
problema este : prietena a semnat facura la primire mafa dupa 2 zile s-a inputit ei nu au venit nici dupa bani nici dupa marfa si sunt 2 saptamani
In cazul acesta ce se intampla?
o poate obliga sa plateasca facura?
singurul angajament dintre ei este doar verbal
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 21:11, 27 Iunie 2014
Cum e angajament verbal daca s-a semnat factura ?
Ar fi bine sa scapati de marfa.....
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce documente se intocmesc la schimbarea de pret? carmenbn carmenbn Un magazin cu amanuntul vinde carne.Cum procedam daca vrem sa schimbam pretul?Se face un nou NIR cu pretul nou?Se poate vinde sub pretul de cumparare daca ... (vezi toată discuția)
Demisie dana512 dana512 lucrez ca vanzatoare de 4 luni la un magazin cu costume si camasi ptr barbati.sefa mea de magazin mia zis de cateva zile k pana la sfarsitul saptamanii primim ... (vezi toată discuția)
Imputatie retur marfa mserban78 mserban78 cine imi poate spune in conditii i se poate imputa unui salariat - agent vanzari un retur de marfa de la un client( distributie preparate carne). pentru un ... (vezi toată discuția)