avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... P V Rovigneta primit dupa 3 ani
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

P V Rovigneta primit dupa 3 ani

Un autoturism inmatriculat pe societate a fost surprins in 03 06 2011 cu mijloace de detectare electronica circuland fara rovigneta.In 28 11 2011 se intocmeste de catre CNADR PV seria K11 nr 0450948 PV-ul mi s-a comunicat in 22.02.2014
Intrebari: 1. Faptul ca nu mi-a fost comunicat in termen de 30 zile de la data intocmirii ci la 2 ani si 7 luni anuleaza de drept acest PV sau nu ?
2. Daca in instanta as invoca art 17 din OG2/2001 care prevede necesitatea semnaturii olografe a agentului constatator fara de care PV este nul de drept?
Cu care din aceste motive as putea avea castig de cauza sau mai bine o las balta? Sincer as fi tentat daca nu ptr altceva dar macar sa le dau de lucru celor de la CNADR si instantelor sa constate ca acolo unde legea creeaza fenomene de masa si rovigneta este un exemplu, trebuie schimbata legea care nu e buna si nu sa se incapataneze sa vaneze taxe peste taxe bagand mana in buzunarul contribuabilului roman si asa sufocat de taxe si parataxe din care mananca o paine mult prea alba slujbasii statului care procedeaza sub obladuirea legii facute de alti nemernici precum hotii de buzunare din piete sau din mijloacele de transport in comun. Va rog ajutati-ma sa duc la bun sfarsit aceasta cauza si poate voi crea un precedent asa cum a fost si cel cu taxa de prima inmatriculare.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CatalinEu , utilizator 12:03, 8 Iulie 2014
Am fost in aceeasi situatie numai ca pvul mi-a sosit dupa 5 luni si 3 saptamani de la data constatarii. Am facut contestaie si am castigat instanta motivand faptul ca trebuia comunicat pv-ul in 30 de zile de la data intocmirii.
Aveti 15 zile de la data primirii pv-ului pentru a depune contestatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru rovigneta 10vasile 10vasile In 2011 am facut un drum dus-intors(sambata-duminica) de la Bistrita la Piatra Fantanele(Castel Dracula) fara rovigneta. Dupa aproape doi ani mi-a venit o ... (vezi toată discuția)
Amenda cnadr mirabelaanamaria mirabelaanamaria Buna ziua, am achizitionat in 05.2018 un autoturisam (fara rovinieta).Am achizitionat rovinieta pt 7 zile , actele cu Anaf si inmatricularea au durat 14 zile, ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta krystanu krystanu Buna ziua, in cursul anului 2011 am post suprins pe drumul (altfel nu am cum sa ii zic) intre Buzau si Ramnicu Sarat, in dreptul localitatii Maracineni, ... (vezi toată discuția)