avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarari judecatoresti

Daca procuratura face apel in termen, la o decizie(hotarare) a instantei, eu pot veni cu probe, pot schimba declaratia, pot cere sa se instrumenteze alte probe. NU am fost la nici o instanta, deoarece am fost citat la fostul domiciliu.
Pe 25.06 s a dat hotararea.
1 an cu suspendare pentru alcool.
Problema este ca realitatea faptelor nu au fost cele invocate de procurori, imp[licit eu am fost pus sa dau declaratie exact in sediul IML. exact atunci cand am fost oprit si am fost dus pentru recoltare de probe.
NU ERAM IN AUTOVEHICUL IN MOMENTUL IN CARE MASINA DE POLITIE RUTIERA A TRAS LANGA MINE, SI MI A CERUT ACTELE. AM FOST INTREBAT DACA AM BAUT SI AM SPUS CA DA.
Ma opresc aici cu rugamintea de a mi raspunde.
Cel mai recent răspuns: DanielRotaru , utilizator 13:17, 29 Iunie 2014
Pe apelul parchetului nu puteti produce dvs. noi probe, care nu au legatura cu apelul parchetului.

Va trebui sa faceti dvs. apel daca sunteti nemultumit de hotararea data.
multumesc din suflet!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare permis conducere flaviu-valentin flaviu-valentin am fost oprit de o patrula de politie in luna septembrie deoarece am avut o alcolemie de 0,8 in aerul expirat am fost dus la recoltare de probe biologice ... (vezi toată discuția)
Am condus autoturismul fiind sub influenta bauturilor alcoolice adrian91 adrian91 Salut, m-am urcat baut la volan pe 18 iulie si am fost oprit de un echipaj la ora 3:10, am fost la sectie unde mi-a iesit 0.6 in aerul expirat. Am fost dus la ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan adrian8484 adrian8484 Buna ziua,am cateva intrebari....In data de 16.05.2015 am fost oprit in trafic, in fiola am avut 0,62.In data de 10.02.2016 am fost chemat la politie pentru ... (vezi toată discuția)