avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Prestari servicii in weekend
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Prestari servicii in weekend

buna seara , ma intereseaza unde gasec un contract de prstari servicii mai exact doresc un contract intre firma mea si firma x unde eu plasez 10 colaboratori ai mei la firma X doar in weekend (pentru evenimente) iar pentru colaboratori ce acte trebuie sa le fac pentru ca lucreaza doar in weekend ? iei pot lucra toate weekendurile sau mai putin !!
Cu stima ,
Bogdan
Cel mai recent răspuns: LILIANA FLEANCU , Consilier juridic 23:00, 28 Iunie 2014
colaboratorii dvs. ce statut juridic au? -sunt P.F.A., Intr. Indiv., liber profesionisti sau sunt doar persoane fizice?

dvs. ce fel de contract ati incgeiat cu acestia, si ce trebuie sa presteze?

punandu-ne doar o intrebare <in genere>, fara ca aceasta sa aiba substanta, mai ales in materie juridica, veti primi un raspuns neintemeiat, sau deloc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii sau colaborare???? misaaa misaaa buna ziua, as dori sa ma lamuriti si pe mine cu urmatorul caz: - P.F.A. vopsitor auto, norma de venit, inregistrat pt. operatiuni intracomunitare in ... (vezi toată discuția)
Tip firma naesebi naesebi Buna ziua! Doresc infiintarea unei firme prestatoare de servicii artistice : formatie de instrumentisti, care sa presteze la diferite evenimente atat pentru ... (vezi toată discuția)
Impozit venit persoana "self-employed" ContSters264509 ContSters264509 Buna ziua! Exista urmatoarea situatie: Domnul X urmeaza sa semneze un contract (sa-i spunem de colaborare) cu o firma englezeasca, inregistrata la Londra. ... (vezi toată discuția)