avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratie notariala cu buletinul expirat se poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratie notariala cu buletinul expirat se poate anula?

Daca am dat o declaratie la notariat in care am recunoscut cuiva un drept de superficie,desi eu am dat declaratia cu buletnul expirat,se poate anula pe acest motiv acea declaratie?
Cel mai recent răspuns: catalinafilofteia , utilizator 12:40, 30 Iunie 2014
Nu imi vine sa cred ca notarul a luat declaratia in aceste conditii.

Dar...daca ati dat acea declaratie nu se poate anula din acest motiv...
Este curios cum de v-a validat declaratia NOTARUL !?! Acesta nu si-a facut treaba si, se pare, a fost platit totusi ... Mergeti la NOTAR si cereti MODIFICAREA declaratiei, daca doriti acest lucru sau, daca v-ati razgandit referitor la declaratia anterioara, fara a mai plati alti bani. Probabil o sa va ceara iarasi bani ... nemunciti corect ... si legal ...
Ultima modificare: Duminică, 29 Iunie 2014
Mihail_POPA, utilizator
Daca persoana declaranta a semnat nu este motiv de anulare.
Sunt situatii in care la persoana ii expira actul de identitate...dar e aceeasi persoana si nu alta...
ba chiar mi-a facut si toata succesiunea dupa toata moartea tatalui meu,cu buletinul expirat,si in plus de asta,cand am dat o declaratie ce imi era necesara l-a cadastru,pentru o casa,care 2 camere am eu si o camera un verisor,dar toata casa este pe terenul meu,m-a pus sa ai recunosc verisorului meu un drept de superficie,fara a mi se explica intocmai in ce consta,si fara sa ma gandesc ca voi avea probleme din cauza semnarii acelui act,pt ca eu nu ma inteleg cu verisorul sa cedeze acea camera,a trebuit sa reconditionez intreg acoperisul,defapt sa il fac din nou,si eu am platit tot,chiar si ce vine pe camera lui.M-ar interesa,exista vreo posibilitate sa anulez acea declaratie????
Tin sa mentionez ca am facut actele imediat dupa decesul tatalui,de care eram foarte marcata si de acea s-a si intamplat sa nu fiu atenta:(
Aveati dreptul de a consulta un avocat inainte de a semna.
Nu consider ca aveti sanse conform celor sustinute de dvs.

Alte discuții în legătură

Dreptul de superficie, revocare catalinafilofteia catalinafilofteia As dorii sa stiu daca se poate strica un drept de superficie?am dat o declaratie la notariat si am recunoscut un drept de superficie unui verisor,(care avea o ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume familie Ana_Marin Ana_Marin Buna ziua! Am trait in concubinaj cu un barbat timp de 23 de ani,care nu a vrut niciodata sa legalizeze relatia,mai mult tot ceea ce am realizat a trecut pe ... (vezi toată discuția)
Document fara apostila Scorpionul Scorpionul Buna Ziua Puteti sa imi spuneti si mie daca o declaratie facuta in strainatate este valabila intr-un tribunal romanesc fara apostila? Desi procesul de divort ... (vezi toată discuția)