avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratie notariala cu buletinul expirat se poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratie notariala cu buletinul expirat se poate anula?

Daca am dat o declaratie la notariat in care am recunoscut cuiva un drept de superficie,desi eu am dat declaratia cu buletnul expirat,se poate anula pe acest motiv acea declaratie?
Cel mai recent răspuns: catalinafilofteia , utilizator 12:40, 30 Iunie 2014
deci nu exista nici o modalitate de a anula dreptul de superficie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de superficie, revocare catalinafilofteia catalinafilofteia As dorii sa stiu daca se poate strica un drept de superficie?am dat o declaratie la notariat si am recunoscut un drept de superficie unui verisor,(care avea o ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume familie Ana_Marin Ana_Marin Buna ziua! Am trait in concubinaj cu un barbat timp de 23 de ani,care nu a vrut niciodata sa legalizeze relatia,mai mult tot ceea ce am realizat a trecut pe ... (vezi toată discuția)
Document fara apostila Scorpionul Scorpionul Buna Ziua Puteti sa imi spuneti si mie daca o declaratie facuta in strainatate este valabila intr-un tribunal romanesc fara apostila? Desi procesul de divort ... (vezi toată discuția)