Doua persoane au semnat in fals trei contracte de leasing in numele meu trecandu-ma ca si fidejusor(renunta la dreptul de discutiune si diviziune).Cei doi nu au bunuri pe numele lor sunt tepari.
Contractele au fost reziliate,am facut plangere penala impotriva celor doi ,si actiunela sectia comerciala (anulare contracte de leasing) impotriva soc. de leasing al carui reprezentant spune ca a trimis contractele pe microbuz ,am cerut si expertiza grafoscopica.
Ce sanse am ca in caz de executare sa mi se admita contestatiala executare .Am intrebat si mi s-a spus ca sansele sunt mici in admiterea contestatiei ,se face executarea iar dupa finalizarea executarii se returneaza suma,terenul ceva....
.Detin terenuri in intravilan pe care nu le-am instrainat,nu am semnat nici un contract cu atat mai mult ca fidejusor
Ca sa fii fidejusor intr-un contract nu trebuie sa faci dovada detinerii unor bunuri,venituri?.
De ce sa fie mici sansele in judecarea contestatiei la executare, in speta dvs?
Atat timp cat executarea silita se va face in temeiul unui titlu executoriu care nu este emis de o instanta judecatoreasca, puteti invoca tot ce considerati ca trebuie invocat legat de incheierea acelui contract de leasing!
Puteti cere inclusiv inscrierea in fals in judecarea contestatiei.
Important este sa obtineti si o suspendare a executarii silite pana la judecarea definitiva a contestatiei la executare.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Rezolvare leasing
ONU EMIL
Ce se intampla daca adm. unei soc.(care este si fidejusor) nu returneaza bunurile soc. de leasing in val. de 200.000 EUR .Adm. are ca pers fizica un teren de ... (vezi toată discuția)
Fidejusiunea bancara
griser
Bun gasit. Am si eu o intrebare, la fidejusiunea bancara. Am fost angajat intr-o firma, in Chisinau, si directorul a luat un imprumut bancar, la care eu am ... (vezi toată discuția)